2013. október 25., péntek

Kondoleáló levelek - 47.

Kondoleáló levelek - 47.



Köszönjük a gyászjelentést és a külön levelet is. Nagyon sajnáljuk ami történt. 
Nagyon sokat gondoltunk, gondolunk Rátok még most is. 

A sok sok jó élményünk között, sose fogom elfelejteni, hogy Márta mindig olyan szeretettel nézett ránk. Mindig úgy éreztem, hogy Zozót Ő is nagyon szereti és ez olyan jól esett, hogy kimondhatatlan.:)

Ami pedig mindig eszembe jut Róla az az, amikor egyszer jöttetek Dunaalmásra, mi pedig éppen mentünk el valahova. Az előtt néhány nappal kérte meg Zozó a kezemet és még az autóból megmutattam nektek az eljegyzési gyűrűmet. Húú, olyan őszinte örömöt láttam Márta szemében!:) Látszott rajta, hogy tényleg nagyon örül. 

Amikor Nagymamánál találkoztunk mindig érdeklődéssel figyelt ránk és mindig úgy éreztem, hogy szereti ha mesélünk, szívesen hallgat minket. 

Amit pedig külön köszönünk , hogy eljöttetek az esküvőnkre. :) 

Köszönjük szépen a gratulációt a Babánkhoz. Nagyon örülünk neki, és tudom, hogy Márta is örül neki. Az az igazság, hogy mikor Márta elment, én rögtön megkértem, hogy ha lehet akkor fentről segítse a Babánkat, vigyázzon Rá Ő is. 

Tudom, hogy Márta mindig segíteni fog minket és soha nem fogom elfelejteni azt a kedvességet amit mindig felénk mutatott. 

Sajnos a temetésre nem tudunk hazamenni. Ezt nagyon sajnáljuk.

De nagyon sokat gondolunk Rátok!

sok puszi, 

Réka és Zoli


Nincsenek megjegyzések: