2013. október 26., szombat

Kondoleáló levelek - 48.

Kondoleáló levelek - 48.



Lacikám,minden nap gondolok Rád! Csak annyira későn járok haza (újra beszálltam énekelni, vagy vendégek, vagy egyéb programok adódnak), hogy már nem merlek hívni. Hogy vagy? Tudom, nehéz napok ezek, de talán minden napra jut egy-egy kis vígasz. Ezt kívánom, tiszta szívből. Tudsz már időpontot a temetésre? Volt Mártának valamilyen kívánsága?


Szeretettel ölelünk, és írjál, vagy hívjál, ha bármit tudunk Érted is tenni: 

Zsoli és Ádám


---+++---


A mai nehéz nap után különösen szeretettel gondolunk Rád.


Most azért írok, mert szeretném jelezni, hogy Mártával (a lényével és az emlékekkel) napi szinten fogunk ezentúl találkozni, mert mi mindig ott fordulunk le a Bürök utcán, ahol ő a végső nyughelyére került.

Biztos vagyok benne, hogy ahányszor arra járunk, mindig Rá gondolunk majd.


Szeretnénk, ha minél hamarabb Veled is találkozhatnánk a kis Körünkben, de addig is szeretettel ölelünk: 



Zsoli és Ádám

---+++---

Köszönjük kedves soraidat és az értesítést.

Természetesen ott leszünk, hogy méltó módon búcsút vehessünk Tőle.

Volt kívánsága a virágokkal kapcsolatban, ill. Te mit szeretnél? Külön vigyünk emlékező csokrokat, vagy esetleg a mi kis Körünk együtt?

Biztosak vagyunk abban, hogy mindent megtettetek és mindent megtettél, amit csak lehetett. Olyan szépen fogalmaztad meg a kézfogással mindazt, ami az ilyen nehéz helyzetekben a legfontosabb.

Mi most csak baráti kezet, segítséget tudunk nyújtani Neked, és azt, hogy őrizzük Márta emlékét, lényét, s mindazt, amit vele együtt átélhettünk.

Szeretettel ölelünk: 

Zsoli és Ádám

Nincsenek megjegyzések: